Vår Vindö

Vindö 32, s/y Mimmi (f.d Förlig vind och Klara med segelnummer 66) är tillverkad 1976 och har tidigare bara haft 2 ägare. Jag har haft förmånen att träffa första ägare som berättat historien om när båten byggdes samt berättat  kul anekdoter kring båten. Detta sammantaget med den tid vi tillbrinngat tillsammans är det som brukar skapa den speciella känsla som det innbär förvalta en Vindö-båt.

Båten är totalrenoverad och i absolut förstklassigt skick, komplett med allt som behövs för att direkt efter sjösättning sätta segel och uppleva vår vackra skärgård.

Vi hoppas nu att någon anna kan ta över s/y Mimmi, då vi helt enkelt har vuxit ur båten. Två små barn har nu blivit stora och vi skall se oss om efter en större Vindö.

Båten har genomgått en mycket omfattande renovering där inget sparats vad gäller kvalitet på material och vid val av tillbehör/utrustning. Båten har förvarats i specialbyggt båthus vilket skapat bästa förutsättning för underhålls- och förbättringsarbeten.

s/y Mimmi finns omnämnd i en flersidig artikel i Praktiskt Båtäganden nr 13 December 2012 (Vindö32) och i nr 1 2013 (motorbyte). 

Båten är redo för sjösättning, komplett med allt, bara ta med mat och dryck samt personliga tillhörigheter. I samband med köp ingår ett års fritt medlemskap i Vindö Yacht Club www.vyc.se 

Här kan du läsa om hur det föll sig att vi fastnade för en Vindö 32

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.